Om oss

Vår story

Grundarna av Julgiganten AB är en grupp riktiga julnördar. Vi åker på marknader och teater, vi börjar pynta ”alldeles för tidigt” och lämnar pyntet uppe längre än optimalt för grannsämjan.

För oss har samma önskan funnits i årtionden – ett ställe med allt för att skapa julstämning.

Idén om Julgiganten kläcktes en sen natt i december, lussebullarna och glöggen hade svalnat, snön hade lagt sig över landet och glöden pyrde i öppna spisen.

Firandet hade varit lyckat, sällskapet hade spelat en stor roll men även det lite mindre uppenbara, det där som bara måste till för en perfekt julkänsla hade funnits på plats - vi hade som alla andra år samlat pynt från flera källor och över längre tid, just de där sakerna som skulle förgylla detta år.

 

Vision
”Upplevelser som skapar minnen och för traditioner vidare över generationer”

Julgiganten startades med en stor men ändå simpel idé:

Att på en enda plats kunna hitta allt som behövs för att skapa julstämning, till humana priser och samtidigt komma åt dekorationer som tidigare inte funnits på svenska marknaden.

Vare sig du vill kunna pynta till låg kostnad men snyggt eller mer påkostat och unikt kan du lita på att Julgiganten levererar.

En trygg plats att handla av och om något skulle bli fel kan du förlita dig på ett familjärt bemötande och kundvänlig inställning.

Julgiganten AB kommer fortsatt bevisa att vi tillhandahåller högkvalitativa produkter till rimliga priser och med snabba leveranser.

Personligt engagemang i kombination med lyhördhet för kundnytta gör att kunderna väljer oss.

- Vi ansvarar som lokal samarbetspartner för leveransen och säkerställer varje affär med hjälp av starka köparsskydd.

- Produkternas kvalitet och hållbarhet säkerställs genom varje produkts certifiering och testresultat.

- Vi minimerar miljöpåverkan genom att med våra produkter leda branschstandard för både miljöcertifiering och genom att hög kvalitet minskar förbrukning.

- Processer automatiseras för att effektivisera både leverans och administration.

 

Produkter

Vi säljer artiklar inom julsegmentet.

Vi särskiljer oss genom att förutom allt förväntat julrelaterat utbud även tillhandahålla prydnad och presenter som annars endast syns på film, gigantiska lysande renar och små exklusiva presenter, allt under samma flagga.

Produkt-dokumentation lagras i 10 år.

 

Hållbart företagande

Miljö

Vi väljer kvalitetsprodukter med lång hållbarhet för att minska avtryck på miljön.

 

Socialt

Vi värdesätter en positiv attityd och medarbetares ansvarstagande. Våra kollegor blir hörda och välkomnas att engagera sig i alla frågor som rör deras vardag, vi ser varje förbättringspotential som ett sätt att ständigt utveckla vår kvalitet.