Mjukstart på checklista inför julen

Mjukstart på checklista inför julen

Hejsan!

Att skapa den där varma julkänslan. En enkel lista inför julen kan vara till hjälp och kännas skönt att bocka av vartefter. Här kommer ett förslag till mjukstart! 

Först på listan kommer de viktigaste av alla punkter: 

- Sköt om dig själv! 

- Planera in det som är mysigt och roligt och

- Börja med det!

  • Längtar du efter musik? En julkonsert? Kyrkorna brukar ha som är gratis eller inte kostar så mycket, liksom musikhögskolan - Kolla vad som planeras runt om och fixa biljetter/ boka in det bästa i kalendern! 
  • Kan du koppla av i naturen? Andas in jordiga dofter och njuta av skogens klara höstfärger? Eller höra vågorna och känna saltstänk från havet? Ge dig själv en helg, en dag eller en stund och ta dig ut! Med fikakorg? 
  • Vad sägs om en spahelg? Eller att boka in en lyxig myskväll med dig själv, i ett avkopplande bubbelbad, levande ljus, lugn musik omgiven av fina dofter? Och en tjock badrock att krypa in i. Boka in och se fram emot!
  • På lördag dekoreras kyrkogårdarna. Vackert, stämningsfullt. -Har du upplevt allhelgonakvällen så? Även de som inte är alls kyrkliga i vår familj uppskattar stillheten och njuter av alla levande ljus i mörkret. 

Det som inte står i min kalender blir inte av. Så har jag det. Jag måste skriva in, boka in, boka av, göra plats. Hur har du det?

Ta ditt utrymme! Boka in! Njut! Sköt om dig!

Vi hörs!

Varma hälsningar 

Tomtemor

PS. Länk till ljuslyktan på bilden.

Tips: Vi har sköna badrockar också, bland julklappstips.

Tillbaka till blogg

Kommentera

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.